top of page

Köpvillkor vid bokning av kurs

Du betalar i samband med bokningen. Det visas då en bokningsbekräftelse som även skickas till den mailadress du uppgett.

 

Hör av dig till Helena Malm på 070-771 17 82 om något krånglar med bokningen eller om du inte får någon bokningsbekräftelse.

Vid distansförsäljning följer vi svensk lagstiftning om konsumentskydd vid distansavtal som innebär att du som privatkonsument har full rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Detta gäller det från den dag du beställde tjänsten.

 

Ångerrätten anses förbrukad om du inom dessa 14 dagar påbörjar en kurs oavsett om du närvarar vid kursstarten eller ej samt att ångerrätten därmed är förbrukad vid kursstarten.

Om du bokar en plats utanför bokningssystemet - via direktkontakt med OmniHund - är anmälan bindande direkt från det att anmälan gjordes och du är betalningsansvarig så fort du bokat platsen.

Du får själv hitta en ersättare om du får förhinder att gå kursen men vi försöker naturligtvis hjälpa till att hitta någon som kan ta din plats.

Vid avbokning med hänvisning till distansköplagen återbetalas hela kursavgiften minus en administrativ avgift på 10% av beloppet. Denna avgift är till för att täcka våra kostnader i samband med er kort- eller swishbetalning för er kursbokning.

bottom of page